Levering

 

Bestellingen worden uitsluitend verzonden na ontvangst van betaling.

Bestellingen binnen Nederland kunnen ook na afspraak worden afgehaald, of op worden gehaald op de beurs waar wij ook deelnemer zijn.

Bestelde artikelen worden geheel voor risico van de klant verzonden.

Mocht u een verkeerd adres door hebben gegeven en de bestelling is al op de post en deze komt retour bij mij dan zijn de extra kosten die ik moet maken om de bestelling weer te verzenden voor de koper.

 

Als u producten in mijn webwinkel besteld krijgt u als u de bestelling verstuurd heeft een mailtje met daarin de gegevens wat u besteld heeft, het bedrag en hoe u dit naar mij over kunt maken.

Klanten uit Belgie kunnen de optie verzendkosten voor Belgie aanklikken in de webshop.

Klanten uit andere landen krijgen nog een apart mailtje van mij met aangepaste verzendkosten omdat deze hoger liggen dan binnen Nederland.

 

Buitenlandse webwinkel bezoekers moeten bij hun overschrijving een IBAN en BIC nummer vermelden op de overschrijving.

Mijn IBAN NR is NL63ABNA0565432893

Mijn BIC NR is ABNANL2A

 

Alleen als u dat aangeeft in het bestelsysteem verstuur ik de artikelen per pakketpost of brievenbus pakket, anders gaat het gewoon per briefpost (risico voor de koper).

Mocht u een grote bestelling doen dan zou ik uit veiligheid kiezen voor pakketpost of als dat mogelijk is voor brievenbus pakket, dan weet u zeker dat het aan zal komen.

 

Gekochte goederen mogen niet doorverkocht worden met grote winstmarges op bv marktplaats, marktplaza of in welke andere vorm van wederverkoop dan ook zonder schriftelijke toestemming van Pam's Creatieve Ideeën.